Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτή η ειδοποίηση απορρήτου θα σας ενημερώσει για το πώς φροντίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας endopsycha.gr (ανεξάρτητα από πού τον επισκέπτεστε) και θα σας ενημερώσει για τα δικαιώματα απορρήτου σας και πώς σας προστατεύει ο νόμος.

Σκοπός αυτής της Δήλωσης Απορρήτου

Αυτή η σημείωση απορρήτου στοχεύει να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω της χρήσης αυτού του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που μπορείτε να παρέχετε μέσω αυτού του ιστότοπου όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ή όταν καταχωρείτε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας.

Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτήν τη σημείωση απορρήτου μαζί με οποιαδήποτε άλλη ειδοποίηση απορρήτου ή ειδοποίηση δίκαιης επεξεργασίας που ενδέχεται να παρέχουμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όταν συλλέγουμε ή επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα για εσάς, ώστε να γνωρίζετε πλήρως πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας . Αυτή η σημείωση απορρήτου συμπληρώνει τις άλλες ειδοποιήσεις και δεν έχει σκοπό να τις παρακάμψει.

Ο Ιστότοπος endopsycha.gr  είναι υπεύθυνος επεξεργασίας και υπεύθυνος για τα προσωπικά σας δεδομένα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν τη σημείωση απορρήτου, συμπεριλαμβανομένων τυχόν αιτημάτων για άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας, επικοινωνήστε με την διαχειρίστρια απορρήτου δεδομένων χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση info@endopcycha.gr

Υποχρέωσή σας να μας ενημερώσετε για τις αλλαγές

Είναι σημαντικό τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς να είναι ακριβή και ενημερωμένα. Ενημερώστε μας εάν αλλάξουν τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τη διάρκεια της σχέσης σας μαζί μας.

Σύνδεσμοι τρίτων

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων, προσθήκες και εφαρμογές. Κάνοντας κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους ή ενεργοποιώντας αυτές τις συνδέσεις, ενδέχεται να επιτραπεί σε τρίτους να συλλέγουν ή να μοιράζονται δεδομένα σχετικά με εσάς. Δεν ελέγχουμε αυτούς τους ιστότοπους τρίτων και δεν φέρουμε ευθύνη για τις δηλώσεις απορρήτου τους. Όταν αποχωρείτε από τον ιστότοπό μας, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τη σημείωση απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Τα δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς

Προσωπικά δεδομένα, ή προσωπικές πληροφορίες, σημαίνει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με ένα άτομο από το οποίο μπορεί να αναγνωριστεί αυτό το άτομο. Δεν περιλαμβάνει δεδομένα όπου η ταυτότητα έχει αφαιρεθεί (ανώνυμα δεδομένα).

Μπορούμε να συλλέξουμε, να χρησιμοποιήσουμε, να αποθηκεύσουμε και να μεταφέρουμε διαφορετικά είδη προσωπικών δεδομένων σχετικά με εσάς, τα οποία έχουμε ομαδοποιήσει ως εξής:

 • Τα δεδομένα ταυτότητας περιλαμβάνουν όνομα, πατρικό όνομα, επώνυμο, επάγγελμα, όνομα χρήστη ή παρόμοιο αναγνωριστικό,
 • Τα δεδομένα επικοινωνίας περιλαμβάνουν τη διεύθυνση χρέωσης, την κατοικία ή/και τη διεύθυνση επικοινωνίας, τη διεύθυνση email και τους αριθμούς τηλεφώνου.
 • Τα οικονομικά δεδομένα περιλαμβάνουν στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού και κάρτας πληρωμής.
 • Τα δεδομένα συναλλαγών περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με πληρωμές προς και από εσάς και άλλες λεπτομέρειες υπηρεσιών που αγοράζετε από εμάς.
 • Τα τεχνικά δεδομένα περιλαμβάνουν τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP), τα δεδομένα σύνδεσής σας, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τη ρύθμιση ζώνης ώρας και την τοποθεσία, τους τύπους και εκδόσεις προσθηκών προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα και την πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.
 • Τα δεδομένα προφίλ περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, τα ενδιαφέροντά σας, τις προτιμήσεις σας, τα σχόλια και τις απαντήσεις στην έρευνα.
 • Τα Δεδομένα Χρήσης περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
 • Τα δεδομένα μάρκετινγκ και επικοινωνιών περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις σας για τη λήψη μάρκετινγκ από εμάς και τα τρίτα μέρη μας και τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας.

Επίσης, συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε Συγκεντρωτικά Δεδομένα, όπως στατιστικά ή δημογραφικά δεδομένα για οποιονδήποτε σκοπό. Τα Συγκεντρωτικά Δεδομένα μπορεί να προέρχονται από τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δεν θεωρούνται προσωπικά δεδομένα βάσει νόμου, καθώς αυτά τα δεδομένα δεν αποκαλύπτουν άμεσα ή έμμεσα την ταυτότητά σας. Για παράδειγμα, μπορεί να συγκεντρώσουμε τα Δεδομένα χρήσης σας για να υπολογίσουμε το ποσοστό των χρηστών που έχουν πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη λειτουργία ιστότοπου. Ωστόσο, εάν συνδυάσουμε ή συνδέσουμε Συγκεντρωτικά Δεδομένα με τα προσωπικά σας δεδομένα, έτσι ώστε να μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα, αντιμετωπίζουμε τα συνδυασμένα δεδομένα ως προσωπικά δεδομένα που θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την παρούσα σημείωση απορρήτου.

Πώς συλλέγονται τα προσωπικά σας δεδομένα;

Χρησιμοποιούμε διαφορετικές μεθόδους για τη συλλογή δεδομένων από και για εσάς, όπως:

Άμεσες αλληλεπιδράσεις.

Μπορείτε να μας δώσετε την Ταυτότητα και τα Δεδομένα Επικοινωνίας σας συμπληρώνοντας φόρμες ή επικοινωνώντας μαζί μας ταχυδρομικά, τηλεφωνικά, email ή με άλλο τρόπο.

Αυτοματοποιημένες τεχνολογίες ή αλληλεπιδράσεις.

Καθώς αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να συλλέγουμε αυτόματα Τεχνικά Δεδομένα σχετικά με τον εξοπλισμό, τις ενέργειες περιήγησης και τα μοτίβα σας. Συλλέγουμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιώντας cookies, αρχεία καταγραφής διακομιστή και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες. Ενδέχεται επίσης να λάβουμε Τεχνικά Δεδομένα για εσάς εάν επισκεφτείτε άλλους ιστότοπους που χρησιμοποιούν τα cookies μας.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν μας το επιτρέπει ο νόμος. Συνήθως, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Όπου έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία.
 • Όπου πρέπει να εκτελέσουμε τη σύμβαση που έχουμε συνάψει μαζί σας.
 • Όπου είναι απαραίτητο για τα έννομα συμφέροντά μας (ή αυτά τρίτων) και τα θεμελιώδη δικαιώματά σας δεν υπερισχύουν αυτών των συμφερόντων.
 • Όπου πρέπει να συμμορφωθούμε με νομική ή κανονιστική υποχρέωση.

Όπου βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται παραπάνω.

Αλλαγή Σκοπού

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέξαμε, εκτός εάν εύλογα θεωρήσουμε ότι πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε για άλλο λόγο και ότι ο λόγος είναι συμβατός με τον αρχικό σκοπό. Εάν επιθυμείτε να λάβετε μια εξήγηση σχετικά με το πώς η επεξεργασία για τον νέο σκοπό είναι συμβατή με τον αρχικό σκοπό, επικοινωνήστε μαζί μας.

Εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για άσχετο σκοπό, θα σας ειδοποιήσουμε και θα εξηγήσουμε τη νομική βάση που μας επιτρέπει να το κάνουμε.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή σας, σύμφωνα με τους παραπάνω κανόνες, όπου αυτό απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

Ασφάλεια δεδομένων

Έχουμε λάβει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψουμε την τυχαία απώλεια, χρήση ή πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο, τροποποίηση ή αποκάλυψη. Επιπλέον, περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους τους υπαλλήλους, τους αντιπροσώπους, τους εργολάβους και άλλα τρίτα μέρη που πρέπει να γνωρίζουν κάποια επιχείρηση. Θα επεξεργάζονται μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα με τις οδηγίες μας και υπόκεινται σε υποχρέωση εμπιστευτικότητας.

Έχουμε θέσει σε εφαρμογή διαδικασίες για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε ύποπτης παραβίασης προσωπικών δεδομένων και θα ειδοποιήσουμε εσάς και οποιονδήποτε αρμόδιο ρυθμιστή για παραβίαση όπου είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε.

Διατήρηση δεδομένων

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους τα συλλέξαμε, συμπεριλαμβανομένων των σκοπών της ικανοποίησης τυχόν νομικών, λογιστικών ή αναφορικών απαιτήσεων.

Για να προσδιορίσουμε την κατάλληλη περίοδο διατήρησης για τα προσωπικά δεδομένα, λαμβάνουμε υπόψη την ποσότητα, τη φύση και την ευαισθησία των προσωπικών δεδομένων, τον πιθανό κίνδυνο βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων, τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και εάν μπορούμε να επιτύχουμε αυτούς τους σκοπούς με άλλα μέσα και τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας

Τα νόμιμα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να:

 1. Ζητήστε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (κοινώς γνωστό ως «αίτημα πρόσβασης υποκειμένου δεδομένων»). Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς και να ελέγξετε ότι τα επεξεργαζόμαστε νόμιμα.
 2. Ζητήστε διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσετε τυχόν ελλιπή ή ανακριβή δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, αν και μπορεί να χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των νέων δεδομένων που μας παρέχετε.
 3. Ζητήστε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε προσωπικά δεδομένα όταν δεν υπάρχει καλός λόγος για να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε. Έχετε επίσης το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν έχετε ασκήσει επιτυχώς το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία (δείτε παρακάτω), όπου ενδέχεται να έχουμε επεξεργαστεί τις πληροφορίες σας παράνομα ή όπου απαιτείται να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε συμμόρφωση με την τοπική νομοθεσία. Σημειώστε, ωστόσο, ότι ενδέχεται να μην είμαστε πάντα σε θέση να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας για διαγραφή για συγκεκριμένους νομικούς λόγους, οι οποίοι θα σας κοινοποιηθούν, εάν ισχύει, τη στιγμή της υποβολής του αιτήματός σας.
 4. Αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπου βασιζόμαστε σε έννομο συμφέρον (ή σε αυτά τρίτων) και υπάρχει κάτι σχετικά με την ιδιαίτερη κατάστασή σας που σας κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία για αυτόν τον λόγο, καθώς πιστεύετε ότι επηρεάζει τα θεμελιώδη σας δικαιώματα και ελευθερίες. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να αποδείξουμε ότι έχουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους για να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας που υπερισχύουν των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας.
 5. Ζητήστε περιορισμό επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μας ζητήσετε να αναστείλουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στα ακόλουθα σενάρια: (α) εάν θέλετε να διαπιστώσουμε την ακρίβεια των δεδομένων. (β) όταν η χρήση των δεδομένων από εμάς είναι παράνομη αλλά δεν θέλετε να τα διαγράψουμε· (γ) όπου χρειάζεστε να διατηρούμε τα δεδομένα, ακόμη κι αν δεν τα απαιτούμε πλέον, καθώς τα χρειάζεστε για τη θεμελίωση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων· ή (δ) έχετε αντιταχθεί στη χρήση των δεδομένων σας από εμάς, αλλά πρέπει να επαληθεύσουμε εάν έχουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους για να τα χρησιμοποιήσουμε.
 6. Ζητήστε τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων σε εσάς ή σε τρίτο μέρος. Θα παρέχουμε σε εσάς ή σε ένα τρίτο μέρος που έχετε επιλέξει, τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη, μηχανικά αναγνώσιμη μορφή. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το δικαίωμα ισχύει μόνο για αυτοματοποιημένες πληροφορίες για τις οποίες αρχικά δώσατε τη συγκατάθεσή μας να χρησιμοποιήσουμε ή όπου χρησιμοποιήσαμε τις πληροφορίες για να συνάψουμε σύμβαση μαζί σας.
 7. Ανακαλέστε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή όπου βασιζόμαστε στη συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ωστόσο, αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα οποιασδήποτε επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε πριν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες. Θα σας ενημερώσουμε εάν αυτό συμβαίνει τη στιγμή που θα αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.

Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο τέλος για την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή για την άσκηση οποιουδήποτε άλλου δικαιώματος). Εναλλακτικά, ενδέχεται να αρνηθούμε να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας σε αυτές τις περιπτώσεις.

Μπορεί να χρειαστεί να ζητήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες από εσάς για να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας για πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή για άσκηση οποιουδήποτε άλλου δικαιώματός σας). Αυτό είναι ένα μέτρο ασφαλείας για να διασφαλιστεί ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν αποκαλύπτονται σε κανένα άτομο που δεν έχει δικαίωμα να τα λάβει. Ενδέχεται επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας για να επιταχύνουμε την απάντησή μας.

Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα νόμιμα αιτήματα εντός ενός μηνός. Περιστασιακά μπορεί να μας πάρει περισσότερο από ένα μήνα εάν το αίτημά σας είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή εάν έχετε υποβάλει ορισμένα αιτήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε και θα σας ενημερώσουμε.

Έννομο συμφέρον

Έννομο συμφέρον σημαίνει το συμφέρον της επιχείρησής μας για τη διεξαγωγή και τη διαχείριση της επιχείρησής μας για να μας επιτρέψει να σας παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία/προϊόν και την καλύτερη και πιο ασφαλή εμπειρία. Φροντίζουμε να λαμβάνουμε υπόψη και να εξισορροπούμε κάθε ενδεχόμενο αντίκτυπο σε εσάς (τόσο θετικό όσο και αρνητικό) και στα δικαιώματά σας προτού επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τα έννομα συμφέροντά μας. Δεν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για δραστηριότητες όπου τα συμφέροντά μας παρακάμπτονται από τον αντίκτυπο σε εσάς (εκτός εάν έχουμε τη συγκατάθεσή σας ή άλλως απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο). Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αξιολογούμε τα έννομα συμφέροντά μας σε σχέση με οποιονδήποτε πιθανό αντίκτυπο σε εσάς σε σχέση με συγκεκριμένες δραστηριότητες, επικοινωνώντας μαζί μας

Εκτέλεση Σύμβασης σημαίνει την επεξεργασία των δεδομένων σας όπου είναι απαραίτητο για την εκτέλεση μιας σύμβασης στην οποία είστε συμβαλλόμενο μέρος ή για τη λήψη μέτρων κατόπιν αιτήματός σας πριν από τη σύναψη μιας τέτοιας σύμβασης.

Συμμόρφωση με νομική ή κανονιστική υποχρέωση σημαίνει επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπου είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση στην οποία υπόκεινται.

Τρίτους:

 • Οι πάροχοι υπηρεσιών που λειτουργούν ως επεξεργαστές που παρέχουν υπηρεσίες πληροφορικής και διαχείρισης συστήματος, υπηρεσίες λογισμικού που βασίζονται στο cloud, τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό κ.λπ.
 • Επαγγελματίες σύμβουλοι που ενεργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία ή από κοινού ελεγκτές, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων, τραπεζιτών, ελεγκτών και ασφαλιστών που παρέχουν τραπεζικές, νομικές, ασφαλιστικές και λογιστικές υπηρεσίες.
 • Ρυθμιστικές αρχές και άλλες αρχές που απαιτούν αναφορά των δραστηριοτήτων επεξεργασίας σε ορισμένες περιπτώσεις.
 • Οι πάροχοι υπηρεσιών μάρκετινγκ, όπως η πλατφόρμα δεδομένων πελατών μας.
 • Web analytics και πάροχοι μηχανών αναζήτησης για τη διασφάλιση της συνεχούς βελτίωσης και βελτιστοποίησης του ιστότοπού μας.
ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Υπεύθυνος Επεξεργασίας
Αθανάσιος Μακρής
Φιλίας 13 – Τ.Κ. 145 68 – Διόνυσος Αττικής
Τηλ 2106220230
athan1943@gmail.com

Εποπτεύουσα Αρχή
Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)
Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
+30 2106475600
+30 2106475628
contact@dpa.gr

Τροποποιήσεις

Η παρούσα πολιτική μπορεί να ανανεώνεται από καιρό σε καιρό, λόγω τροποποιήσεων της σχετικής νομοθεσίας ή αλλαγών στην εταιρική δομή του Ιστότοπου endopsycha.gr. Συνακόλουθα προτρέπουμε τους Χρήστες/Πελάτες να ελέγχουν περιοδικά τον Δικτυακό Τόπο προκειμένου να ενημερώνονται για τις πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου. Σε κάθε περίπτωση οι Χρήστες/Πελάτες θα ενημερωθούν μέσω e-mail ή μέσω προειδοποίησης στον Δικτυακό Τόπο για τις αλλαγές στην εν λόγω πολιτική.