Λίγα μόλις βήματα
πριν νιώσεις καλύτερα

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
Έχεις πραγματικά αποφασίσει
να βοηθήσεις τον εαυτό σου...
...και αυτό είναι πολύ σημαντικό! Η θέληση και η επιθυμία δεν αρκούν. Η δύναμη κρύβεται στην συνειδητή απόφαση, γιατί σημαίνει δράση!
ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
προγραμματισε το ραντεβού σου
Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας μας...
...λέγεται και Συνεδρία Εκτίμησης. Σκοπός είναι να διερευνήσουμε μαζί το ζήτημα που σε απασχολεί ή τον στόχο που θέλεις να επιτύχεις. Επίσης, να συζητήσουμε το πλαίσιο της συνεργασίας μας και να συναποφασίσουμε τα επόμενα βήματα.
προγραμματισε το ραντεβού σου
να εισαι εκει!
Ακολούθησε πρώτα -πρώτα αυτή τη συμβουλή μου:
Να συμμετέχεις ενεργά σε κάθε συνεδρία και με αφοσίωση. Να είσαι ανοιχτός και ειλικρινής. Η προσπάθεια είναι αμοιβαία και συλλογική, όμως η δική σου συμβολή είναι καθοριστική στην επιτυχία του αποτελέσματος και την προσωπική σου ανάπτυξη.
να εισαι εκει!
Η αρχη για τη θετικη αλλαγή ...
... έχει ήδη γίνει!
Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου και θα αξιοποιήσεις τις δυνάμεις σου για την επίτευξη των στόχων σου.
Είμαι εδώ για να σε ακούσω και να σε στηρίξω!
Η αρχη για τη θετικη αλλαγή ...

Μάθε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 60 λεπτά της ώρας. Συνηθίζεται να πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία συχνότητα, δηλαδή μία φορά την εβδομάδα. Η ημέρα και η ώρα της εβδομάδας, όπου θα διενεργούνται οι συναντήσεις, είναι σταθερές και συμφωνούνται μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης (δωρεάν) συνάντησής μας, θα συζητήσουμε σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί και μαζί θα αποφασίσουμε την καλύτερη προσέγγιση για εσένα και το εξατομικευμένο πλάνο δράσης που θα ακολουθήσουμε.

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για την επίλυση ενός προβλήματος, μπορεί να ποικίλει σημαντικά, ανάλογα με την φύση και την πολυπλοκότητα του προβλήματος. Η αλλαγή μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να γίνει εύκολα και απότομα, αλλά πιο συχνά είναι μια διαδικασία αργή και δύσκολη.

Η διασφάλιση και η προστασία του απόρρητου και των προσωπικών δεδομένων κάθε ατόμου που έρχεται στη συνάντησή μας είναι στο πλαίσιο του σχετικού δεοντολογικού κώδικα που προβλέπει μεταξύ άλλων εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα και αποτελεί μια από τις βασικές μου υποχρεώσεις.